Dagens mattips ser ut på följande sätt:
Fläskfilé med äggnudlar och grönt
Till 4 port behöver du:
500-600 g fläskfilé
2 morötter
1 gul lök
1 grön paprika
1 litet blomkålshuvud
2 msk olja
salt, peppar
4 port. äggnudlar
1 vitlöksklyfta
2 msk äkta kinisisk soya
Skär filén i mindre bitar. Skär morötter och lök i strimlor. Skär paprikan i bitar och tag ur små buketter ur blomkålshuvudet. Fräs grönsakerna nästan mjuka i en panna i lite olja. Ta dem ur pannan och lägg upp dem på ett fat. Stek fläskfilén i samma panna i lite olja. Krydda filén med salt, peppar och pressad vitlök. När köttet är färdigstekt tillsätt grönsakerna, rör runt och låt allt bli varmt.
Vänd ner äggnudlarna och smaksätt med soya och salt.
söndag 11 april 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar