tisdag 10 augusti 2010

Pasta med kassler- och ostsås

Igår gjorde jag en enkel med god lunch. Pasta med kassler- och ostsås.
Vet inte hur många personer receptet är bekäknat till, skulle kunna tänka mig att det är till 2 pers. Jag dubblerade det i alla fall, och det blev "lagom". ;) Gjorde dock inte så mycket sås. Kan man moderera med lite själv.

Detta behöver du:

300 g kassler
1 msk smör
2 1/2 dl matlagningsgrädde
3 dl mjölk
2 msk vetemjöl
2 dl riven lagrad ost
salt, peppar

1. Strimla kasslern och stek i smör i en kastrull. Häll i matlagningsgrädde.
2. Blanda mjölk och mjöl och rör ner det. Sjud såsen i ca 3 minuter.
3. Blanda ner osten och smaka av med salt och peppar.
4. Servera såsen med pasta, kokt broccoli och tomater.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar